Kwaliteit

KWALITEITSDENKEN STAAT CENTRAAL

Wij werken al jaren op basis van ISO 9001 normen. Kwaliteitsdenken heeft een breed draagvlak binnen onze organisatie. De geconditioneerde meetkamer is uitgerust met moderne meetmiddelen zoals een 3D meetmachine. Onze vakmensen zetten zich met veel zorg in om de kwaliteit van uw machines of modules te waarborgen.

COMPETENTIE MANAGEMENT

In een steeds veranderende markt met technologieën die zich in een rap tempo ontwikkelen vinden we het belangrijk om bij te blijven. Elke medewerker heeft zijn eigen persoonlijk ontwikkelingplan (POP) die jaarlijks getoetst en wordt bijgeschaafd op de wensen van hemzelf, bedrijf en markt. Hierdoor creëren we binnen onze organisatie een dynamische en betrokken werksfeer waarbij technologische vernieuwing de rode draad vormt.

STAKEHOLDERS

Ook stakeholders zijn voor ons een belangrijke voedingsbodem voor ontwikkeling. Tumakon bezoekt regelmatig leveranciers om zijn kennis te onderhouden. Ook kennisinstellingen zoals; Universiteit Twente, TNO en Saxion Hogeschool dragen hiertoe bij.  

Over Tumakon

Tumakon ontwerpt en ontwikkelt technologische oplossingen voor het bewerken, monteren en verplaatsen van producten. Hierbij gaat Tumakon breed te werk: haalbaarheidsstudies, analyses, calculaties, ontwikkeling en engineering. Dit is gedegen voorwerk, dat Tumakon in de regel afrondt met het turn-key leveren en in bedrijf stellen van een machine.

Enkele referenties Tuinte groep

© Copyright 2019 - All Rights Reserved Design & ontwikkeling MarkT-DEsign

Search