MAXIMALE TOEGEVOEGDE WAARDE DOOR HET BIEDEN VAN TOTAALOPLOSSINGEN 

U wilt de complexe, arbeidsintensieve bewerkingen binnen uw organisatie versnellen en/of vereenvoudigen? Als speciaal machinebouwer richten wij ons op het ontwerpen en bouwen van machines waarmee het productieproces gemechaniseerd en/of geautomatiseerd kan worden.

ADVISEURS DIE NIET AAN DE KANT BLIJVEN STAAN 

Kenmerkend voor onze activiteiten is het ontwerpen en bouwen van oplossingen voor het bewerken, monteren en verplaatsen van producten. Van knäckebröd tot industriële ketting, van luidsprekers voor de smartphone tot hoogspanningsschakelaar. Daarbij gaan wij breed te werk: analyses, haalbaarheidsstudies, calculaties, ontwikkeling en engineering. Gedegen voorwerk, dat we (kunnen) afronden met turnkey levering en inbedrijfstelling.

ADVISERING

Tumakon engineering & machinebouw ontwikkelt/ontwerpt en produceert niet alleen speciaalmachines voor de maak- en voedselindustrie, wij helpen/adviseren ook bij het optimaliseren van bestaande productielijnen.

Wij analyseren uw machines op problemen en verbeterpunten en geven een pragmatisch advies met een gezonde balans tussen (financieel) rendement, technische haalbaarheid en bedieningsgemak. Daarna kunnen wij onze adviezen ook in de praktijk ten uitvoer brengen met Retrofit.

>> Lees meer

ENGINEERING & DIENSTEN
TOOLING

DE BASIS VOOR EEN SUCCESVOL PROJECT

DE WERKMAATSCHAPPIJEN

De werkmaatschappijen van de Tuinte groep zijn zelfstandige, flexibele en klantgerichte organisaties met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die beseffen dat hun kwaliteit zich vertaalt in de duurzaamheid van het eindproduct.

Elke gespecialiseerde werkmaatschappij heeft één of meer bijzondere competenties waardoor men elkaar aanvult en versterkt.

 

slogan

0
+
MEDEWERKERS
0
+
OPDRACHTEN P/J
0
+
KLANTEN
0
-
ZIEKTEVERZUIM %

Bedrijfsfilm

Wij zijn op dit moment druk bezig met het actualiseren van onze bedrijfsfilm.

Meer info volgt z.s.m.

REFERENTIES TUINTE GROEP

© Copyright 2019 - All Rights Reserved Design & ontwikkeling MarkT-DEsign

Search