TUINTE MACHINEFABRIEK
TOELEVERANCIER MET TOEGEVOEGDE WAARDE

Exceleren in veelzijdigheid

Tuinte machinefabriek is een dynamische organisatie met ruim 50 jaar ervaring in de industriële toelevering. Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in combinatie met nauwe toleranties, gebaseerd op uw specificaties, normen en procedures.

Onze professionele opdrachtgevers verlangen hoge prestaties in combinatie met een flexibele en efficiënte opstelling. Door ons brede pakket van diensten en bewerkingsmogelijkheden profiteert u als opdrachtgever maximaal van one-stop-shopping.

MACHINEONDERDELEN

Ons werkterrein beslaat zowel de verspanende bewerkingen cnc draaien en frezen als de productie van plaat- en constructiewerk en gecertificeerd lassen. Dit voor de productie van enkelstuks en kleine series hoogwaardige onderdelen. Wij investeren continue in kennis en middelen en beschikken over een goed geoutilleerd machinepark met vakbekwame en gemotiveerde medewerkers. Vakmanschap is onze kerncompetentie.

NON FERRO LASSEN
ASSEMBLAGE VAN MODULES EN SYSTEMEN
COMPLEET SAMENGEBOUWDE SYSTEMEN

DE WERKMAATSCHAPPIJEN

De werkmaatschappijen van de Tuinte groep zijn zelfstandige, flexibele en klantgerichte organisaties met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die beseffen dat hun kwaliteit zich vertaalt in de duurzaamheid van het eindproduct.

Elke gespecialiseerde werkmaatschappij heeft één of meer bijzondere competenties waardoor men elkaar aanvult en versterkt.

 

slogan

0
+
MEDEWERKERS
0
+
OPDRACHTEN P/J
0
+
KLANTEN
0
-
ZIEKTEVERZUIM %

Bedrijfsfilm

Wij zijn op dit moment druk bezig met het actualiseren van onze bedrijfsfilm.

Meer info volgt z.s.m.

ENKELE REFERENTIES VAN DE TUINTE GROEP

© Copyright 2019 - All Rights Reserved Design & ontwikkeling MarkT-DEsign

Search