TDO TECHNICAL SERVICES IS GESPECIALISEERD IN HET ASSEMBLEREN, MONTEREN, VERPLAATSEN EN OPLEVEREN VAN MODULES, MACHINES EN TECHNISCHE INSTALLATIES "GRIP OP VEILIGHEID, UPTIME EN KOSTEN"

Wij verzorgen ook specialistisch onderhoud, revisies en optimalisaties van hoogwaardige machines. Daarnaast geeft TDO duurzaam advies over energiebesparingen binnen uw productielijnen. Wij zijn o.a. werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie, mechatronica en algemene machinebouw.

VAKMANSCHAP

Machines en productielijnen worden steeds complexer en aan montage- en onderhoudspersoneel worden steeds hogere eisen gesteld. TDO heeft de kennis en het vakmanschap in huis om aan deze vraag te voldoen. Onze hoogopgeleide monteurs zijn specialisten op gebied van werktuigbouw, besturingstechniek, elektrotechniek, software, pneumatiek, hydrauliek en mechatronica. Zij worden gedreven door hun passie voor techniek.

MARKTEN

TDO technical services voert werkzaamheden uit voor de onderstaande markten:

  • Kunststofverwerkende industrieën
  • Hoogwaardige serie productie
  • Industrieën waar transport- en handeling systemen toegepast worden
  • Voeding- en genotmiddelen industrieën
  • Speciaalmachinebouw
VOORDELEN PREVENTIEF ONDERHOUD
BREDE KENNIS
KWALITEIT & VEILIGHEID

DE WERKMAATSCHAPPIJEN

De werkmaatschappijen van de Tuinte groep zijn zelfstandige, flexibele en klantgerichte organisaties met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die beseffen dat hun kwaliteit zich vertaalt in de duurzaamheid van het eindproduct.

Elke gespecialiseerde werkmaatschappij heeft één of meer bijzondere competenties waardoor men elkaar aanvult en versterkt.

 

slogan

0
+
MEDEWERKERS
0
+
OPDRACHTEN P/J
0
+
KLANTEN
0
-
ZIEKTEVERZUIM %

Bedrijfsfilm

Wij zijn op dit moment druk bezig met het actualiseren van onze bedrijfsfilm.

Meer info volgt z.s.m.

REFERENTIES TUINTE GROEP

© Copyright 2019 - All Rights Reserved Design & ontwikkeling MarkT-DEsign

Search