Montage projecten

TDO is zeer ervaren in het assembleren van complexe systemen en machines. Deze ervaring hebben wij grotendeels opgedaan binnen de Tuinte groep, maar wij assembleren en monteren ook voor derden. Deze specifieke kennis en het technisch personeel is namelijk bij veel kop-staart productiebedrijven niet (meer) aanwezig. Wij kunnen u hierbij volledig ontzorgen: van inkoop en assemblage tot en met het functioneel testen. Dit kan zowel bij de klant als bij TDO. Wij verzorgen de assemblage en oplevering van de door u aangeleverde modules, zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen productie. Onze specialisten staan u graag bij.

  • Assemblage
  • Montage (in- en extern)
  • Optimalisaties en aanpassingen van machines 
  • Verplaatsing/verhuizing van speciaalmachines
  • Functioneel testen
  • Oplevering

Wilt u meer informatie over het assembleren, monteren of verplaatsen van uw speciaalmachines? Vul ons contactformulier in.

Direct contact

TDO technical services

Eeftinkstraat 3
7496 AG HENGEVELDE

+31 (0)547 33 53 40

info@tdo-ts.com

Over TDO

TDO technical services is een organisatie die machine (delen) en (proces) technische installaties assembleert, monteert, verplaatst en oplevert, verzorgt specialistisch onderhoud, revisies en ondersteuning aan hoogwaardige machines in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie, speciaalmachines in fijn- mechatronica en de algemene machinebouw.

Enkele referenties Tuinte groep

© Copyright 2019 - All Rights Reserved Design & ontwikkeling MarkT-DEsign

Search