Nieuws

Grote interne herinrichting bij SIT Controls door TDO technical services

 TDO technical services heeft bij SIT Controls, een grote printplaat fabrikant in Hoogeveen, de gehele printplaat productie SMT opnieuw ingedeeld. Deze werkzaamheden zijn samen met de klant in één weekend afgerond. TDO heeft de klant ontzorgt en meegedacht om de kwaliteit en veiligheid van de verplaatsingen te waarborgen.

In totaliteit ging het om 3 printplaat productie lijnen. Deze zijn 180 graden omgedraaid en op andere posities neergezet. Het betrof een verplaatsing met kritische en fijnmechanisch machines van o.a. MYDATA. Deze hebben elk een eigen specifieke manier van aanpak, waarvoor TDO een speciaal gereedschap heeft ontwikkeld. Gelijktijdig is bij elke productielijn de logistiek aangepakt. Hierbij zijn nieuwe machines en nieuwe transportsystemen geplaatst.

Aanvankelijk was de planning om de productie stilstand te minimaliseren door de werkzaamheden in 2 weekenden uit te voeren. Veel tijdwinst is behaald door dit project goed voor te bereiden en in één weekend te realiseren. Na het weekend kon de productie probleemloos opgestart worden. De stilstand is beperkt gebleven tot 1 middagploeg.

Projectleider Harmen Kingma
“Het was een mooie klus, waarbij de samenwerking met het team van TDO als zeer prettig werd ervaren met een uitstekend eindresultaat.
Kernbegrippen hierbij waren: openheid, daadkracht, oplossingsgerichtheid, professionele communicatie en meedenken. Ik zou TDO technical services zeker aanraden.”

Over Tuinte groep

De Tuinte groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die klanten in eigen huis een breed pakket van keuzemogelijkheden aan kan bieden: van het ontwerp en de bouw van machines op maat (Tumakon engineering & machinebouw) tot aan technologisch hoogwaardige toelevering (Tuinte machinefabriek). All-in service bieden betekent -wat ons betreft- eveneens aandacht hebben voor de nazorg. Om die reden worden ook het onderhoud en de revisie in één hand gehouden: TDO technical services.

De werkmaatschappijen van de Tuinte groep zijn zelfstandige, flexibele en klantgerichte organisaties met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die beseffen dat hun kwaliteit zich vertaalt in de duurzaamheid van het eindproduct.

Elke gespecialiseerde werkmaatschappij heeft één of meer bijzondere competenties waardoor men elkaar aanvult en versterkt.

slogan

Enkele referenties Tuinte groep

Search