Nieuws

Smart maintenance

Drie maanden geleden op de TIV2018, waar het thema “Smart Industries 4.0” centraal stond, lieten de vele standhouders zien hoe op verschillende manieren een invulling gegeven kan worden, om de huidige industrie klaar te stomen voor het digitale tijdperk.

Het is vooral SMART als de vertaalslag van de huidige situatie gemaakt kan worden naar toekomstige zaken als digitale connectiviteit en big data. Tijdens de beursgesprekken werd regelmatig duidelijk, dat men moeite had het “SMART”-principe naar de eigen organisatie te vertalen.  

1Digitaal is natuurlijk prachtig, maar het wordt pas echt “Smart” als een productiemachine voldoet aan de hedendaagse machineveiligheidsnormeringen en als deze op het hoogste niveau kan produceren, omdat er een passende onderhoudsstrategie is toegepast. Dat de onderhoudsstrategieën in de laatste tien jaar voor een deel van preventief naar correctief zijn verschoven, is bekend. Maar hoe weet een productiebedrijf met een goed gevulde orderportefeuille en krakende machines waar het grootste risico op machinebreuk ligt, zonder dat er weer op de oude manier brandjes geblust hoeven te worden? Daarvoor heeft TDO technical services een breed pallet aan Smart maintenance oplossingen ontwikkeld. Met Smart Maintenance worden risico’s gereduceerd en de winstmarge op de productie geoptimaliseerd.

>> Meer Smart Maintenance

Over Tuinte groep

De Tuinte groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die klanten in eigen huis een breed pakket van keuzemogelijkheden aan kan bieden: van het ontwerp en de bouw van machines op maat (Tumakon engineering & machinebouw) tot aan technologisch hoogwaardige toelevering (Tuinte machinefabriek). All-in service bieden betekent -wat ons betreft- eveneens aandacht hebben voor de nazorg. Om die reden worden ook het onderhoud en de revisie in één hand gehouden: TDO technical services.

De werkmaatschappijen van de Tuinte groep zijn zelfstandige, flexibele en klantgerichte organisaties met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die beseffen dat hun kwaliteit zich vertaalt in de duurzaamheid van het eindproduct.

Elke gespecialiseerde werkmaatschappij heeft één of meer bijzondere competenties waardoor men elkaar aanvult en versterkt.

slogan

Enkele referenties Tuinte groep

Search