Nieuws

Openingstijden tijdens kerst en oud en nieuw 2018/2019

De Tuinte groep is gesloten tijdens de kerstdagen op 25 en 26 december. Van 27 december t/m 31 december zijn we op werkdagen geopend, zij het met beperkte bezetting. Ook zullen we telefonisch beperkt bereikbaar zijn tijdens deze dagen.

Dinsdag 1 januari zijn we gesloten. Vanaf woensdag 2 januari 2019 zijn we weer volop in bedrijf om u als klant van dienst te zijn.

Bij deze bedanken wij u hartelijk voor de prettige samenwerking het afgelopen jaar en wensen wij u en uw dierbaren hele fijne feestdagen en een goed en vooral gezond 2019 toe!

Over Tuinte groep

De Tuinte groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die klanten in eigen huis een breed pakket van keuzemogelijkheden aan kan bieden: van het ontwerp en de bouw van machines op maat (Tumakon engineering & machinebouw) tot aan technologisch hoogwaardige toelevering (Tuinte machinefabriek). All-in service bieden betekent -wat ons betreft- eveneens aandacht hebben voor de nazorg. Om die reden worden ook het onderhoud en de revisie in één hand gehouden: TDO technical services.

De werkmaatschappijen van de Tuinte groep zijn zelfstandige, flexibele en klantgerichte organisaties met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die beseffen dat hun kwaliteit zich vertaalt in de duurzaamheid van het eindproduct.

Elke gespecialiseerde werkmaatschappij heeft één of meer bijzondere competenties waardoor men elkaar aanvult en versterkt.

slogan

Enkele referenties Tuinte groep

© Copyright 2018 - All Rights Reserved Design & ontwikkeling MarkT-DEsign

Search