Nieuws

Leerzaam bezoek voor het Assink Lyceum uit Haaksbergen

De Tuinte groep krijgt regelmatig scholen over de vloer om leerlingen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met de metaalsector. Hierdoor bieden wij hen de mogelijkheid zich te oriënteren op een mogelijke studie-/beroepskeuze; aan de andere kant hopen wij natuurlijk dat wij een aantal ‘toppers in de dop’ kunnen interesseren, c.q. te enthousiasmeren, voor ons bedrijf. Deze maand was het de beurt aan leerlingen uit het 2de schooljaar van het Assink Lyceum in Haaksbergen. Na een indruk te hebben gegeven wat de metaalsector betekent voor ons dagelijkse leven (en dat is heel wat!) hebben we in kleine groepen een rondgang gemaakt door ons bedrijf. Hierbij komt ons hele productieproces voorbij; van eerste tekening tot uiteindelijke montage en alles wat daar tussen zit. Het is altijd weer prettig te merken dat we met relatief weinig middelen een bedrijfsbezoek kunnen faciliteren en dat het altijd weer tot inzichten heeft geleid als de leerlingen ons bedrijf verlaten. Ons doel is een leuke ervaring bij de leerlingen achter te laten die leidt tot mond-tot-mond promotie voor ons bedrijf en onze sector. De komende maanden staan meer rondleidingen gepland voor leerlingen van o.a. de Petrusschool in Hengevelde (basisonderwijs) en de Waerdenborch in Goor (middelbaar onderwijs).

Over Tuinte groep

De Tuinte groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die klanten in eigen huis een breed pakket van keuzemogelijkheden aan kan bieden: van het ontwerp en de bouw van machines op maat (Tumakon engineering & machinebouw) tot aan technologisch hoogwaardige toelevering (Tuinte machinefabriek). All-in service bieden betekent -wat ons betreft- eveneens aandacht hebben voor de nazorg. Om die reden worden ook het onderhoud en de revisie in één hand gehouden: TDO technical services.

De werkmaatschappijen van de Tuinte groep zijn zelfstandige, flexibele en klantgerichte organisaties met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die beseffen dat hun kwaliteit zich vertaalt in de duurzaamheid van het eindproduct.

Elke gespecialiseerde werkmaatschappij heeft één of meer bijzondere competenties waardoor men elkaar aanvult en versterkt.

slogan

Enkele referenties Tuinte groep

Search