Nieuws

Minister Henk Kamp bezoekt de Tuinte groep

“Het zijn de ondernemers in een actief dorp zoals Hengevelde, die zorgen voor banen en een groeiende en bloeiende welvaart. Daarom vind ik het ook zo belangrijk om hen de ruimte te geven en hen te laten doen waar ze goed in zijn”, benadrukte minister Henk Kamp van Economische Zaken, maandagmorgen tijdens zijn werkbezoek aan ons bedrijf. Om klokslag 9.00 uur kwam hij binnenwandelen aan de Eeftinkstraat waar wij hem gastvrij hebben ontvangen. De minister werd gevolgd door fotografen en een journalist van het Algemeen Dagblad. Zij maken een reportage over een werkdag van de minister.

Bijzonder was om te constateren dat de minister veel klanten van de Tuinte groep kent. Dit werd tijdens de bedrijfspresentatie wel duidelijk. Klanten zoals onder andere TKF, Thales, VDL en Dunlop kunnen rekenen op bijzondere belangstelling van de minister. Na de bedrijfspresentatie werd hij, tijdens de rondgang door het bedrijf, bijgepraat over de laatste ontwikkelingen omtrent de high-tech machinebouw, hoogwaardige toelevering en Smart Industry. Tevens werd er kennis gemaakt met de Enschedese start-up Encapson. Heico Breek en Lee Ayres van Encapson informeerden de minister over hun uitvinding “Sono coat” waar Tumakon engineering & machinebouw momenteel de productie automatisering voor haar rekening neemt.

De minister toonde oprechte belangstelling tijdens zijn bezoek aan ons bedrijf, waar ruim 80 goed opgeleide vakmensen werken aan machinebouw en technologische maatwerkoplossingen. Bijzondere interesse ging uit naar wet- en regelgeving, het tekort aan goed geschoolde vakmensen en de financierbaarheid van de sector.

Over Tuinte groep

De Tuinte groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die klanten in eigen huis een breed pakket van keuzemogelijkheden aan kan bieden: van het ontwerp en de bouw van machines op maat (Tumakon engineering & machinebouw) tot aan technologisch hoogwaardige toelevering (Tuinte machinefabriek). All-in service bieden betekent -wat ons betreft- eveneens aandacht hebben voor de nazorg. Om die reden worden ook het onderhoud en de revisie in één hand gehouden: TDO technical services.

De werkmaatschappijen van de Tuinte groep zijn zelfstandige, flexibele en klantgerichte organisaties met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die beseffen dat hun kwaliteit zich vertaalt in de duurzaamheid van het eindproduct.

Elke gespecialiseerde werkmaatschappij heeft één of meer bijzondere competenties waardoor men elkaar aanvult en versterkt.

slogan

Enkele referenties Tuinte groep

Search