Nieuws

TUINTE GROEP BIEDT HAAR KLANTEN NIEUWE SERVICE

Werkmaatschappij: Tuinte groep

De Tuinte groep is een samenwerking aangegaan met ID-Rep Electronic, een Frans bedrijf dat reeds 25 jaar actief is op het gebied van het repareren, reviseren en onderhouden van industriële elektronische componenten en servomotoren. Het dienstenpakket van ID-Rep / Tuinte groep is veelomvattend.

Het biedt o.a. complete reinigingen van systemen aan, zij verzorgen storingsanalyses en ze vervangen preventief mogelijk versleten onderdelen. Groot voordeel hierbij is dat zij in staat zijn om snel en doeltreffend aan uw vraag te voldoen, dankzij de grote interne voorraad aan reservematerialen.

Ook is het mogelijk om een reconstructie uit te voeren van uw printplaat, die om welke reden dan ook niet meer te herstellen is. Vanzelfsprekend worden hierbij dezelfde functionaliteiten gewaarborgd. ID-Rep / Tuinte groep beschikt over een efficiënt serviceapparaat met zeer ervaren technici, met diverse vestigingen in Europa. Zij staan tot uw beschikking om uw defecte component ofwel te repareren, ofwel te vervangen door een alternatief component. Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kijkt u op www.tuinte-groep.com of www.id-rep.com.

Over Tuinte groep

De Tuinte groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die klanten in eigen huis een breed pakket van keuzemogelijkheden aan kan bieden: van het ontwerp en de bouw van machines op maat (Tumakon engineering & machinebouw) tot aan technologisch hoogwaardige toelevering (Tuinte machinefabriek). All-in service bieden betekent -wat ons betreft- eveneens aandacht hebben voor de nazorg. Om die reden worden ook het onderhoud en de revisie in één hand gehouden: TDO technical services.

De werkmaatschappijen van de Tuinte groep zijn zelfstandige, flexibele en klantgerichte organisaties met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die beseffen dat hun kwaliteit zich vertaalt in de duurzaamheid van het eindproduct.

Elke gespecialiseerde werkmaatschappij heeft één of meer bijzondere competenties waardoor men elkaar aanvult en versterkt.

slogan

Enkele referenties Tuinte groep

Search