Nieuws

Tumakon engineering & machinebouw en TDO technical services zijn vertegenwoordigd op de TIV te Hardenberg op 18, 19 en 20 september a.s. Bij een bezoek aan onze stand gaan wij u meer vertellen over o.a. Machineveiligheid/CE en Smart Maintenance. Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande link om gratis toegangskaarten te verkrijgen en plan alvast een bezoek aan onze stand in!

1

Werkmaatschappij: TDO technical services

Sinds ruim een jaar houdt TDO technical services zich, aanvullend op het preventief en correctief onderhoud, ook bezig met conditie bewaking. In het afgelopen jaar heeft onze CBM adviseur Peter Sanders daarvoor diverse internationaal erkende en ISO gecertificeerde opleidingen gevolgd.

Werkmaatschappij: Tuinte Machinefabriek

Afgelopen November heeft Tuinte machinefabriek voor de derde keer deelgenomen aan de FMB, de toeleverancierbeurs voor de machinebouw in Bad Salzuflen.  De beurs is wederom succesvol verlopen. We hebben veel goede contacten opgedaan en de vervolgafspraken voor bezoeken in Duitsland staan inmiddels gepland.

Werkmaatschappij: Tuinte groep

De Tuinte groep is een samenwerking aangegaan met ID-Rep Electronic, een Frans bedrijf dat reeds 25 jaar actief is op het gebied van het repareren, reviseren en onderhouden van industriële elektronische componenten en servomotoren. Het dienstenpakket van ID-Rep / Tuinte groep is veelomvattend.

Over Tuinte groep

De Tuinte groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die klanten in eigen huis een breed pakket van keuzemogelijkheden aan kan bieden: van het ontwerp en de bouw van machines op maat (Tumakon engineering & machinebouw) tot aan technologisch hoogwaardige toelevering (Tuinte machinefabriek). All-in service bieden betekent -wat ons betreft- eveneens aandacht hebben voor de nazorg. Om die reden worden ook het onderhoud en de revisie in één hand gehouden: TDO technical services.

De werkmaatschappijen van de Tuinte groep zijn zelfstandige, flexibele en klantgerichte organisaties met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die beseffen dat hun kwaliteit zich vertaalt in de duurzaamheid van het eindproduct.

Elke gespecialiseerde werkmaatschappij heeft één of meer bijzondere competenties waardoor men elkaar aanvult en versterkt.

slogan

Enkele referenties Tuinte groep

© Copyright 2018 - All Rights Reserved Design & ontwikkeling MarkT-DEsign

Search