Nieuws

Drie maanden geleden op de TIV2018, waar het thema “Smart Industries 4.0” centraal stond, lieten de vele standhouders zien hoe op verschillende manieren een invulling gegeven kan worden, om de huidige industrie klaar te stomen voor het digitale tijdperk.

Het is vooral SMART als de vertaalslag van de huidige situatie gemaakt kan worden naar toekomstige zaken als digitale connectiviteit en big data. Tijdens de beursgesprekken werd regelmatig duidelijk, dat men moeite had het “SMART”-principe naar de eigen organisatie te vertalen.  

SMART Maintenance kent diverse methodieken om de machine-uptime te verbeteren. Om de uptime van het machinepark te verhogen en risico’s op ongeplande machine-uitval te reduceren, moet eerst inzichtelijk worden gemaakt welke oorzaken hieraan ten grondslag liggen. Maar hoe kan de ernst van een risico bepaald worden en hoe kan een beheersmaatregel geformuleerd worden?

Dat SMART Maintenance met zijn diverse meetmethodieken toegevoegde waarde levert aan het productieproces is al vaak bewezen. Trilling analyse helpt onder andere lager- en uitlijnproblemen te identificeren en Thermografie kan, ter voorkoming van brand, slechte componenten herkennen. Daarnaast maakt ultrasoon-onderzoek cavitiatie in vloeistoffen, premature lagerschades en persluchtlekkages zichtbaar.

De Tuinte groep is gesloten tijdens de kerstdagen op 25 en 26 december. Van 27 december t/m 31 december zijn we op werkdagen geopend, zij het met beperkte bezetting. Ook zullen we telefonisch beperkt bereikbaar zijn tijdens deze dagen.

Dinsdag 1 januari zijn we gesloten. Vanaf woensdag 2 januari 2019 zijn we weer volop in bedrijf om u als klant van dienst te zijn.

Bij deze bedanken wij u hartelijk voor de prettige samenwerking het afgelopen jaar en wensen wij u en uw dierbaren hele fijne feestdagen en een goed en vooral gezond 2019 toe!

Over Tuinte groep

De Tuinte groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die klanten in eigen huis een breed pakket van keuzemogelijkheden aan kan bieden: van het ontwerp en de bouw van machines op maat (Tumakon engineering & machinebouw) tot aan technologisch hoogwaardige toelevering (Tuinte machinefabriek). All-in service bieden betekent -wat ons betreft- eveneens aandacht hebben voor de nazorg. Om die reden worden ook het onderhoud en de revisie in één hand gehouden: TDO technical services.

De werkmaatschappijen van de Tuinte groep zijn zelfstandige, flexibele en klantgerichte organisaties met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die beseffen dat hun kwaliteit zich vertaalt in de duurzaamheid van het eindproduct.

Elke gespecialiseerde werkmaatschappij heeft één of meer bijzondere competenties waardoor men elkaar aanvult en versterkt.

slogan

Enkele referenties Tuinte groep

© Copyright 2018 - All Rights Reserved Design & ontwikkeling MarkT-DEsign

Search