Vacatures

Tumakon engineering & machinebouw ontwikkelt, ontwerpt en produceert speciaalmachines voor de maak- en voedselindustrie. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij bij het optimaliseren van bestaande productielijnen en op het gebied van machineveiligheid/CE, procesoptimalisatie, EMC- en stoptijdmetingen. De juiste verhouding tussen wet- & regelgeving en bedieningsgemak voor onze klanten is daarbij van groot belang. Door onze ruime ervaring op het gebied van machinebouw geven wij een specifieker advies dan de gemiddelde consultancy bureaus. Eén partij, één aanspreekpunt: van analyse tot en met implementatie. Tumakon maakt onderdeel uit van de Tuinte groep. Klik hier voor meer informatie over Tumakon.

Voor de uitbreiding van ons adviesteam zijn wij op zoek naar een

CONSULTANT PROCESOPTIMALISATIE (40 uur)


Als Consultant procesoptimalisatie adviseer je zowel klanten als de interne organisatie op jouw vakgebied. Je analyseert machines en processen op problemen en verbeterpunten en geeft een pragmatisch advies met een gezonde balans tussen (financieel) rendement, technische haalbaarheid en bedieningsgemak. Aansluitend breng je de adviezen met Retrofit in de praktijk ten uitvoer. Het uiteindelijke doel is het sterk reduceren van verspillingen en het aantal defecten.  Jouw klantenkring genereer je zoveel mogelijk zelf.

Welke vragen wij van jou?

  • HBO/WO denk- en werkniveau
  • Technische bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde als achtergrond
  • Werkervaring in de machinebouw is een pré
  • Kennis van Lean SixSigma/Black Belt is een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met verslaglegging en rapportage
  • Hoge mate van zelfstandigheid en accuratesse
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Mondeling en schriftelijk communiceren in het Engels vormt geen belemmering.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een afwisselende en zelfstandige baan in een dynamische omgeving. Je gaat zowel adviserend als commercieel aan het werk, zonder daarbij de affiniteit met de techniek te verliezen.

Wij streven altijd naar persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Samen gaan we aan de slag om het beste uit jou en onze organisatie te halen door middel van persoonlijke begeleiding en training.


Wil je meer weten?
Neem dan telefonisch contact op met Saskia Meeuwissen, HRM (0547 – 33 53 00), of kijk op onze website www.tuinte-groep.com.


Heb je interesse?
Als jij past in ons profiel kijken we uit naar jouw sollicitatie. Stuur je schriftelijke motivatie en CV via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Virtuele tour

360

Over Tuinte groep

De Tuinte groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die klanten in eigen huis een breed pakket van keuzemogelijkheden aan kan bieden: van het ontwerp en de bouw van machines op maat (Tumakon engineering & machinebouw) tot aan technologisch hoogwaardige toelevering (Tuinte machinefabriek). All-in service bieden betekent -wat ons betreft- eveneens aandacht hebben voor de nazorg. Om die reden worden ook het onderhoud en de revisie in één hand gehouden: TDO technical services.
© 2016 Tuinte groep. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search