Nieuws

Previous Next

25-jarig jubileum chauffeur Eddy Ensink

Onlangs hebben wij het 25-jarig jubileum gevierd van onze chauffeur Eddy. 

Eddy werd ’s-ochtends vroeg verrast met een goed verzorgd ontbijt dat hij samen kon nuttigen met zijn vrouw, kinderen en enkele collega’s van de Tuinte groep.

In de namiddag werd hij opgehaald in een oude Daf truck uit 1981 om vervolgens naar ons bedrijf te rijden, waar de collega’s hem op stonden te wachten om samen met hem een feestje te gaan bouwen.

Verschillende collega’s hebben gespeecht en hebben Eddy in een heuse truckeroutfit gestoken, waarna hij via een groot scherm werd toegesproken door de enige echte Tina Trucker en Henk Wijngaard. Vervolgens kon er begonnen worden aan een heerlijke barbecue. Al met al hopen we 
dat Eddy genoten heeft en wij wensen hem nog vele veilige kilometers en vele jaren bij de 
Tuinte groep toe!

Virtuele tour

360

Over Tuinte groep

De Tuinte groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die klanten in eigen huis een breed pakket van keuzemogelijkheden aan kan bieden: van het ontwerp en de bouw van machines op maat (Tumakon engineering & machinebouw) tot aan technologisch hoogwaardige toelevering (Tuinte machinefabriek). All-in service bieden betekent -wat ons betreft- eveneens aandacht hebben voor de nazorg. Om die reden worden ook het onderhoud en de revisie in één hand gehouden: TDO technical services.
© 2016 Tuinte groep. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search